ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Az Ön adatainak védelme nagyon fontos a PBS Hungária Kft számára. Ezért kérjük, hogy szánjon néhány percet a webhely adatvédelmi szabályzatának a megismerésére.
Az Ön személyes adatait a webhely adatvédelmi szabályzatával összhangban dolgozzuk fel, amelyek megfelelnek az országos adatvédelmi törvényeknek.
Az Ön személyes adatai manuálisan és elektronikusan kerülnek feldolgozásra. Minden esetben biztonsági intézkedéseket teszünk, hogy megakadályozzuk a veszteségek keletkezését, a visszaélést, a jogosulatlan hozzáférést, a nyilvánosságra hozatalt vagy a módosítást az Ön adataival kapcsolatban. Ezen biztonsági intézkedéseket rendszeresen felülvizsgáljuk és frissítjük.
Az Ön személyes adatait kizárólag arra a célra használjuk fel, amire gyűjtöttük, más célra nem használjuk fel az Ön előzetes hozzájárulása nélkül.
Az Ön által megadott, vagy más forrásokból gyűjtött információk felhasználása kapcsán elkötelezettek vagyunk az átláthatóság mellett. Őszintén hiszünk az átláthatóságban és a párbeszédben az ügyfeleinkkel.
Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele, vagy javaslata lenne, kérjük, írjon nekünk az info@pbs.hu címre, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az adott webhelyünk adatvédelmi szabályzatában megadott elérhetőségeink valamelyikén.

Célunk, hogy együttműködjünk a nemzeti adatvédelmi hatóságokkal, adatvédelmi probléma, vagy bármilyen más kérés kapcsán. Amennyiben Ön Adatvédő Hatóság nevében jár el és további információra lenne szüksége, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen: PBS Hungária Kft. Székhely: 1116 Budapest, Építész u. 8-12

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Jelen adatvédelmi szabályzat vonatkozik minden adatra, beleértve a személyes adatokat és a hozzájárulási nyilatkozatokat is, amelyeket a PBS Hungária  Kft. - 1116 Budapest, Építész u. 8-12- gyűjt.

Ez az adatvédelmi szabályzat különösen az alábbi webhely működését fedi le: www.pbs.hu

Hogyan gyűjtünk adatokat

Az adatokat az alábbi különböző forrásokból gyűjtjük:

Milyen adatokat gyűjtünk

Olyan adatokat gyűjtünk Önről, mint például: név, cím, telefonszám, e-mail cím, város, irányítószám, felhasználónév és minden egyéb adat melyet Ön közvetlenül megoszt velünk a fent említett csatornák valamelyikén, vagy a megadott adatok összegzése során jut tudomásunkra.

Hogyan használjuk fel az Ön adatait

Különböző felhasználásra gyűjtjük az adatokat, mint például:

Miért van szükségünk az Ön adataira

Meglátogathatja webhelyünket regisztráció és személyes adatok megadása nélkül is.

Azonban annak érdekében, hogy kérésire válaszolni tudjunk vagy, hogy részt vehessen akcióinkban, nyereménytékainkban szükségünk van néhány személyes adatára.

Továbbá szükségünk lehet néhány személyes adatára, hogy válaszoljunk az Ön kéréseire vagy, hogy eleget tegyünk a törvényben meghatározott követelményeknek, vagy szerződéseses kötelezettségeinknek. Ezek a személyes adatok az alábbiak lehetnek:

Marketing

Az Ön előzetes és kifejezett beleegyezésével személyes adatait olyan marketing tevékenységekre is felhasználhatjuk, mint például információküldésre a termékeinkről és szolgáltatásainkról, melyekről úgy gondoljuk, hogy érdekesek lehetnek az Ön számára, e-mailben, telefonon, sms-ben, mms-ben, postai vagy egyéb úton. Ön bármikor jelezheti felénk, ha a továbbiakban nem szeretné, hogy adatait marketing kommunikációs célokra használjuk fel. Ezt megteheti az Önnek küldött e-mailben a „leiratkozás” linkre kattintva, vagy kérheti e-mailben az info@pbs.hu címen.
Abban az esetben, ha Ön már megvásárolta termékünket vagy igénybe vette szolgáltatásunkat, személyes adatait felhasználhatjuk, hogy e-mailben tájékoztassuk hasonló termékekről és szolgáltatásokról, melyek érdekelhetik Önt. Ebben az esetben is bármikor leiratkozhat az e-mailben található „leiratkozás” hivatkozásra kattintva, vagy a leiratkozást kérheti e-mailben az info@pbs.hu címen.

Adminisztrációs célból, vagy a jogszabályi követelményeknek és a szerződéses kötelezettségeinek eleget téve szükséges lehet, hogy az általunk gyűjtött információt anyavállalatunkkal megosszuk vagy átadjuk részükre.

Amennyiben vállalatunk vagy anyavállalatunk megszűnne, vagy csődbe menne, eszközei eladásra kerülnének, vagy összeolvadna egy másik szervezettel az Ön adatai átkerülnek egy a szervezetünkhöz nem tartozó személyhez.

Az Ön előzetes beleegyezése nélkül nem adjuk el, nem adjuk át, vagy nem fedjük fel az Ön személyes adatait harmadik fél előtt.

Bizonyos esetekben felfedhetjük az Ön személyes adatait, például bírósági végzésre válaszolva, vagy más jogi megkeresés esetén; abban az esetben, ha jogi követelmény, hogy felfedjük az adatokat; vagy ha jóhiszemű meggyőződésünk, hogy olyan vészhelyzet áll fenn, amely veszélyt jelent az Ön vagy más személy biztonságára; vagy amikor szükséges jogaink védelme érdekében, vagy annak érdekében, hogy az Ön által igényelt szolgáltatást tudjuk nyújtani; továbbá szükség esetén jogi tanácsadás kéréséhez; illetve minden olyan esetben amikor az országos törvényi előírásoknak, vagy az adatvédelmi szabályoknak való megfelelés ezt megköveteli.
Az általunk gyűjtött információk nem kerülnek az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívülre.
Webhelyünk linkeket tartalmazhat harmadik fél webhelyeire. Ezeknek a webhelyeknek különböző adatvédelmi szabályzattal kell rendelkezniük. Javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze ezeket a szabályzatokat annak érdekében, hogy tisztában legyen jogaival. Nem vagyunk felelősek ezekért az adatvédelmi szabályzatokért, mivel nem a mi ellenőrzésünk alatt állnak.
Ön bármikor elérheti és megtekintheti személyes adatait, feltéve, hogy igazolja felénk személyazonosságát, egy csekély adminisztrációs díj ellenében, mely legfeljebb 1000 Forint lehet. Kérésére helyesbítjük, javítjuk, frissítjük, módosítjuk, vagy töröljük a nem teljes, pontatlan, vagy elavult adatokat. Kérheti tőlünk, hogy tegyük anonimmé, vagy töröljük az Ön adatait, amennyiben jogellenesen gyűjtöttük, vagy dolgoztuk fel azokat, vagy tárolásuk szükségtelen. Továbbá azt is kérheti tőlünk, hogy adatainak feldolgozását szüntessük meg, amennyiben ez jelentős kárt, vagy veszélyt okoz, vagy okozhat és az adatfeldolgozás jogalap nélküli.
Archiválási célból minden adatot off-line formában, valamint az országos előírások, vagy adatvédelmi törvények által előírt más módon tárolhatunk.

Jelen adatvédelmi szabályzatot bármikor módosíthatjuk oly módon, hogy a felülvizsgált adatvédelmi szabályzatot feltöltjük webhelyünkre. Kérjük, időnként nézze át az adatvédelmi szabályzatot, különösen az előtt, hogy bármilyen személyes adatot megad. A módosított verzió attól a naptól lesz érvényes, hogy webhelyünkön közzétesszük. Azáltal, hogy Ön tovább használja webhelyünket, automatikusan elfogadja a módosításokat. Személyes adatit kizárólag arra a célra használjuk fel, amire gyűjtöttük, nem használjuk fel más célra az Ön előzetes jóváhagyása nélkül.

Amennyiben jogait szeretné gyakorolni, problémája vagy aggálya lenne személyes adataival kapcsolatban kérjük, keressen meg minket írásban az alábbi elérhetőségeken:

PBS Hungária Kft : 1116 Budapest, Építész u. 8-12

e-mail: info@pbs.hu